Over ons

Wie zijn wij?
Paul de Jong en Jeffrey Baas hebben 123 Sportoutlet opgericht in oktober 2013.
Sinds de jaren negentig zijn beiden zeer succesvol geweest in de sportbranche, Paul als ondernemer en sales teammanager en Jeffrey als shop-en accountmanager.

Hun ervaring bij gerenommeerde bedrijven van respectievelijk Paul bij Reebok, bij inkoop-en verkoop van Helderman Sport en Sport 2000 en eigen bedrijven, van Jeffrey  als shopmanager en daarna 7 jaar als accountmanager van Sport 2000 om aangesloten ondernemers van adviezen te voorzien, heeft geleid tot de start en opening van een succesvolle Sport Outlet in 2013, Ducksport.

Wat doen wij?
De zeer voorspoedige start in Gouda leidde ertoe dat we binnen de kortste keren uit ons jasje gegroeid waren en op zoek moesten naar een pand met meer vierkante meters winkelruimte op een prima locatie. De winkels zijn gevestigd in Dordrecht, Rotterdam en Den Haag en we hebben nu ruimere en overzichtelijke winkels waar alle grote sportmerken zoals Adidas, Nike, Vans, Birckenstock etc. met kortingen van 30-tot 80% worden aangeboden.

Wij zijn zeer geïnteresseerd in partijen schoenen en kleding tegen scherpe prijzen. Sportartikelen, sample collecties, faillissements- en restpartijen uit binnen-en buitenland zijn onze specialisatie, met een groot netwerk aan leveranciers, partijhandelaren en ondernemers.